Abang Tesla dan Isteri Pertama Memperkuat Hubungan Melalui Perjalanan Umrah Bersama, Sementara Aslam Diberi Nasihat Menginspirasi

Abang Tesla Hantar Isteri Pertama Laksana Umrah Bersama Misya, Aslam Diberi Nasihat Terus Kuat!

Dunia media sosial kembali panas dengan Abang Tesla! Kali ini, beliau memberi kebenaran kepada isteri pertamanya, Nurmajdina, untuk menunaikan umrah bersama Umisya Mazlan.

Abang Tesla, atau nama sebenar Muhammad Khal Iltizam Yusry, 29 tahun, memberi ruang dan peluang kepada isterinya untuk melaksanakan umrah bersama rakan-rakan perempua atas tajaan sebuah agensi pelancongan dan umrah.

Abang Tesla Hantar Isteri Pertama Laksana Umrah Bersama Misya, Aslam Diberi Nasihat Terus Kuat!

Beliau berkongsi bahawa umrah ini memberi peluang kepada mereka untuk bertukar pandangan dan saling menyokong. “Kami mengizinkan bini-bini nombor satu pergi. Mereka perlukan circle untuk berkongsi pandangan. Kami hanya memberi ruang kepada mereka untuk bergaul dengan ¬†circle (isteri pertama) pertama,” katanya.

Perkongsian video di Instagram Abang Tesla juga menunjukkan Ahmad Aslam turut serta mengiringi Umisya sebelum berangkat ke Makkah. Abang Tesla memberikan nasihat kepada Aslam yang memiliki dua isteri, supaya kuat menghadapi ujian hidup.

ARTIKEL BERKAITAN: Marissa Dania Mengakui Kesilapan, Memohon Maaf dan Harap Rekonsiliasi

“Saya memberi nasihat sebagai abang kepada adik. Saya katakan padanya untuk terus kuat kerana tidak semua orang mampu lalui masa sukar ini. Kalau saya cerita lebih, orang takkan faham, jadi cukuplah saya dan Aslam yang tahu apa yang kami bualkan tadi,” ujarnya.

Abang Tesla Hantar Isteri Pertama Laksana Umrah Bersama Misya, Aslam Diberi Nasihat Terus Kuat!

Pada bulan Ogos tahun lalu, Abang Tesla menjadi buah mulut hangat di kalangan netizen setelah memuat naik video beliau telah berkahwin dua. Meskipun demikian, perkahwinan kedua beliau mendapat restu isteri pertamanya, Nurmajdina.

Isu ini menjadi lebih hangat apabila Abang Tesla mengeluarkan kenyataan bahawa isteri pertama perlu dihormati dan isteri kedua perlu dicintai.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!
Scroll to Top