Perkahwinan Marissa Dania dan Aslam

Marissa Dania Mengakui Kesilapan, Memohon Maaf dan Harap Rekonsiliasi

“Saya memohon maaf kerana telah melukakan hati banyak pihak, termasuk keluarga saya,” kata Marissa Dania Hakim, anak kepada pasangan selebriti Abby Abadi dan Norman Hakim, berkenaan keputusannya untuk berkahwin secara senyap dengan lelaki berstatus suami orang yang dikenali sebagai Aslam pada Disember lalu.

Marissa, ketika dihubungi oleh Harian Metro, turut meminta maaf kepada semua pihak kerana mengambil masa yang lama untuk membuka mulut berkenaan kontroversi perkahwinannya dengan Aslam.

“Saya tidak cuba untuk mengelak atau melarikan diri, tetapi sebaliknya, saya ingin melindungi reputasi keluarga saya dan semua pihak yang terlibat.

“Ini adalah pilihan hidup yang saya dan Aslam pilih (untuk hidup dalam perkahwinan poligami). Jadi, saya memohon agar semua pihak memberi kami ruang untuk menyelesaikan isu-isu perkahwinan kami tanpa campur tangan dari pihak luar.

“Dengan izin Allah, segalanya akan berjalan dengan lancar. Saya sedang berusaha ke arah itu dan berdoa agar segalanya berjalan dengan baik,” katanya.

Apabila ditanya mengenai hubungan Aslam dengan ahli keluarganya, Marissa Dania berkata, dia bersyukur apabila mereka membuka pintu maaf dan menerima kehadiran Aslam.

“Saya mengakui bahawa perkahwinan kami mendapat tentangan daripada keluarga. Tiada ibu bapa yang akan bersetuju dengan pilihan seperti ini, terutamanya dengan usia saya yang masih muda.

“Saya dan Aslam tidak mahu hubungan keluarga ini terputus atau menghadapi masalah. Jadi, kami menguatkan semangat dan menghadapinya bersama-sama.

“Walau apa pun rintangan yang datang, saya dan Aslam akan cuba menyelesaikan masalah tersebut satu demi satu,” katanya.

Pada masa yang sama, Marissa enggan memberikan sebarang komen mengenai hubungannya dengan madunya, Umisya Mazlan.

“Berdoalah agar segalanya berjalan dengan baik untuk kami berdua,” katanya.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!
Scroll to Top