Puteri Sarah Diganggu Mastura – “Try Hard Sangat Sarah..”

Pelakon terkenal, Puteri Sarah, dikatakan masih menghadapi gangguan berterusan daripada seorang individu yang dikenali sebagai ‘Mastura’.

Keadaan itu telah mencetuskan rasa tidak senang hati bagi Puteri Sarah dan menimbulkan persoalan mengenai motif sebenar di sebalik tindakan ‘Mastura’.

Baru-baru ini, Puteri Sarah telah berkongsi di media sosial sebuah foto anak lelakinya, Syaikhul Islam, bersama dengan ayah dan bapa mentuanya, Datuk Yusof Haslam.

ARTIKEL BERKAITAN :Spekulasi Ira Kazar Hamil dan Syamsul Yusof Alami Alahan

Walau bagaimanapun, hantaran tersebut telah mengundang komen negatif daripada ‘Mastura’ yang mendakwa Puteri Sarah terlalu ‘try hard’ dalam usahanya berkongsi momen keluarga.

Tidak mendiamkan diri, Puteri Sarah membalas komen tersebut dengan menyifatkan tindakan ‘Mastura’ sebagai tidak wajar dan keterlaluan.

Bagaimanapun, ‘Mastura’ masih belum berpuas hati dan sekali lagi meninggalkan komen di ruangan foto Puteri Sarah.

Kali ini ‘Mastura’ mendakwa aktres itu sengaja berkongsi foto sedemikian untuk mencari perhatian dan simpati orang ramai.

Kita laki sayang, awak tak habis-habis rintih simpati.”

Puteri Sarah Diganggu Mastura

Melihat ‘Mastura’ masih meneruskan gangguan walaupun selepas setahun, Puteri Sarah mendakwa individu itu seolah-olah dahagakan perhatian.

Ini menimbulkan persoalan tentang niat sebenar ‘Mastura’ dalam mengkritik Puteri Sarah secara berterusan di platform media sosial.

Dalam pada itu, ramai peminat Puteri Sarah melahirkan sokongan terhadap aktres tersebut.

Mereka turut kecewa dengan sikap ‘Mastura’ yang dilihat keterlaluan dalam mengkritik Puteri Sarah di media sosial.

Sebagai seorang pelakon yang dikenali ramai, Puteri Sarah sewajarnya diberikan ruang peribadi untuk berkongsi detik-detik berharga bersama keluarganya tanpa perlu menghadapi gangguan atau kritikan yang tidak berasas.

Tindakan ‘Mastura’ yang berterusan ini bukan sahaja mengganggu ketenteraman Puteri Sarah, tetapi juga mencerminkan sikap negatif yang tidak wajar dalam interaksi di media sosial.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!
Scroll to Top