Erra Fazira Beri Respon

Erra Fazira Beri Respon – Peminat Doa Untuk Kembali Bersama Bekas Suami

Erra Fazira, primadona negara, baru-baru ini tampil beri respon setelah ramai peminat yang mendoakan agar penyanyi itu kembali bersama dengan bekas suami, Engku Emran. Dalam satu kenyataan, Erra memaklumkan dia tidak terfikirkan hal tersebut namun percaya dengan ketetapan Allah S.W.T.

“Setiap orang mempunyai perjalanan hidup yang berbeza. Kita mungkin merancang sesuatu, tetapi jika Allah menentukan lain, kita tidak dapat mengubahnya. Saya sendiri tidak menjangkakan apa-apa,” luah Erra.

Erra mengakui bahawa dia kini bahagia dan bersyukur atas sokongan serta doa yang diterima daripada peminat.

“Saya serahkan segalanya kepada Allah. Apa yang saya harapkan adalah agar peminat terus mendoakan yang terbaik untuk diri saya,” ujar Erra.

“Kini, saya lebih mengejar ketenangan jiwa. Wang memang penting untuk kelangsungan hidup, namun ia tidak bermakna jika kebahagiaan dan kedamaian tidak wujud dalam diri. Percayalah, harta yang banyak tidak menjamin kebahagiaan hakiki,” ujarnya lagi dengan penuh hikmah.

Dalam kesempatan ini, Erra juga mengulas bahawa dia tidak berasa trauma untuk bercinta semula namun tetap berhati-hati dalam memulakan perhubungan.

Jika diimbas kembali, perjalanan cinta Erra memang penuh liku dan ujian.

Dia pernah mendirikan rumah tangga dengan pelakon terkenal, Yusry Abdul Halim pada 2003, namun ikatan perkahwinan itu hanya bertahan selama tiga tahun sebelum berakhir dengan perceraian pada 2006.

Selepas itu, Erra membuka lembaran baharu apabila disatukan dengan Engku Emran Engku Zainal Abidin.

Hasil perkahwinan tersebut, mereka dikurniakan seorang cahaya mata perempuan yang dinamakan Engku Aleesya, yang kini meningkat remaja dan berusia 15 tahun.

Walau bagaimanapun, setelah tujuh tahun bersama, Erra dan Engku Emran akhirnya mengambil keputusan untuk berpisah secara baik.

Perkongsian hidup yang bermula dengan penuh harapan akhirnya menemui noktah setelah pelbagai rintangan diharungi bersama.

Erra sekali lagi mengucapkan terima kasih atas doa dan sokongan peminat. Dia berharap agar semua pihak dapat menghormati keputusannya dan mendoakan yang terbaik untuk dirinya, baik di dunia mahupun di akhirat. amin.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!
Scroll to Top