Janna Nick memberi amaran tentang masalah rumah tangga selebriti

Janna Nick Tak Kisah Masuk Penjara Kalau Ada Siapa Berani Sentuh! – “Dini Sahaja Kebahagiaan Saya”

Isu kontroversi yang didedahkan ‘kekasih gelap’ Aliff Aziz, Sarah Yasmine, kini mencetuskan tindakbalas hebat dalam dunia hiburan Malaysia hingga Janna Nick tampil memberi amaran.

Dalam satu siaran langsung program Melodi, Janna Nick menyuarakan perasaan risau menyaksikan masalah rumah tangga yang sedang melanda beberapa orang selebriti tanah air.

“Terutamanya kita yang sudah berumah tangga, kita takut terpalit juga..nak mengata orang pun takut. Kita tak tahu apa akan berlaku di masa hadapan.”

“Macam saya dengan Dini, hari-hari buat TikTok..seronok-seronok, mesra. Orang puji sangat pun saya takut. Tiba-tiba Allah uji kita.”

Dengan penuh ketegasan, penyanyi lagu “Gatal” itu juga memberikan amaran kepada sesiapa sahaja supaya tidak mengganggu suaminya, Dini Schatzmann.

Melihat kepada komen yang ditinggalkan, majoriti netizen menyokong pandangan Janna untuk menjaga perkahwinannya dari kewujudan pihak ketiga.

@melodiberapi♬ original sound – Melodi tv3 – Melodi tv3

Isu kontroversi yang diungkap ‘kekasih gelap’ Aliff Aziz, Sarah Yasmine, telah mendapat reaksi hebat dalam kalangan peminat dan pengikut industri hiburan Malaysia.

Janna Nick yang memberi amaran, menunjukkan gambaran mendalam tentang cabaran dihadapi selebriti Malaysia dalam menjaga keharmonian rumah tangga mereka.

Dengan sokongan ramai, harapan Janna agar situasi seperti ini dapat memberi pengajaran dan pemahaman kepada semua pihak tentang pentingnya menjaga hubungan keluarga dan perkahwinan dari sebarang ancaman luar.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!
Scroll to Top