Puteri Sarah Liyana Megat Kamaruddin, pelakon Malaysia, menjejaki individu yang hina dirinya di media sosial

Puteri Sarah Liyana Bertindak Balas Terhadap Komen Hinaan, Berjaya Jejak Lelaki Tersebut dan Dapat Nombor Telefon serta Lokasi Kerja

Selepas menerima hinaan yang menyebutnya sebagai sebahagian daripada ‘geng secondhand’, Puteri Sarah Liyana enggan berdiam diri dan terus mencari individu yang bertanggungjawab.

Berjaya mendapatkan nombor telefon lelaki tersebut, Puteri Sarah Liyana Megat Kamaruddin, 39 tahun, turut mengesahkan bahawa dia telah mengesan lokasi kerja individu yang dikenali sebagai Afiq Azni.

“Afiq Azni ini pasti tidak pernah berhadapan dengan sebarang tindakan. Itulah sebabnya dia begitu kurang ajar dan berfikir dia boleh terlepas.

Puteri Sarah Bertindak Balas Terhadap Komen Hinaan, Berjaya Jejak Lelaki Tersebut dan Dapat Nombor Telefon serta Lokasi Kerja
Puteri Sarah mendedahkan akaun individu yang menghinanya di media sosial.

“Dia hanya berani di media sosial. Sekarang saya tahu tempat kerjanya dan ada nombor telefonnya. Ramai yang tidak puas hati dengan dia,” katanya.

Puteri Sarah berkongsi perkara ini di laman X miliknya bersama-sama tangkapan skrin akaun lelaki tersebut.

Malah, dalam satu hantaran berbeza, Puteri Sarah mencadangkan agar Afiq tidak diterima bekerja sebagai penghantar makanan.

“Saya dengar lelaki ini sedang latihan kerja (di sebuah syarikat penghantaran makanan). Tolong buang staf toksik begini.

“Anda tahu dia sudah viral, tak guna simpan staf toksik begini,” luahnya.

Kemarahan Puteri Sarah bermula apabila individu itu meninggalkan komen negatif pada sebuah video yang dimuat naik di laman Instagramnya.

Puteri Sarah Bertindak Balas Terhadap Komen Hinaan, Berjaya Jejak Lelaki Tersebut dan Dapat Nombor Telefon serta Lokasi Kerja
Komen hinaan yang menimbulkan rasa kurang senang buat Puteri Sarah.

Komen berbaur hinaan itu juga dianggap keterlaluan kerana menggelarkan dirinya dan pelakon Bella Astillah seolah-olah barangan terpakai.

Puteri Sarah bertindak membalas komen berkenaan namun pemilik akaun tersebut kemudian menyekatnya.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!
Scroll to Top