Abby Abadi dan Isteri Lelaki Terbabit: Pertemuan Mengejutkan yang Membuka Tabir Kontroversi

Susulan penularan tangkapan layar yang dibuat oleh kakak mangsa, Abby Abadi tampil mengakui bahawa mereka ada pergi berjumpa dengan isteri lelaki terbabit setelah dimaklumkan oleh Marissa sendiri.

Dalam kenyataannya, Abby Abadi mengaku bahawa pada masa itu dia tidak tahu apa-apa mengenai cerita yang sebenarnya.

“Ya, kami ada berjumpa. Tu waktu baru dimaklumkan hal ini. Memang masa tu tak tahu cerita pun,”tulisnya.

Namun, Abby sendiri tidak menyatakan tujuan mereka datang ke rumah wanita terbabit adalah untuk meminta maaf, selain meluahkan perasaan geramnya terhadap pendedahan yang dinyatakan oleh ‘pihak sana’.

Abby Abadi dan Isteri Lelaki Terbabit: Pertemuan Mengejutkan yang Membuka Tabir Kontroversi

“Tapi bila bercerita kata kami datang berjumpa untuk minta maaf? Apa tu.. tu malas nak bercakap. Jadi geram dengan perangai manusia ni,” kata Abby Abadi.

Beliau juga menegaskan bahawa mereka tidak ada niat untuk bersumpah atau menjunjung al-Quran dalam pertemuan tersebut, dan merasakan bahawa ‘pihak sana’ tidak seharusnya membuat anggapan yang tidak benar.

“Siapa yang bersumpah dan junjung al-Quran? Yang pasti bukan dari pihak kami ya. Nak bercerita tu bagi biar jelas, jangan buat orang tertanya-tanya dan bersangka-sangka,” luahnya.

Apa pun, diharapkan masalah ini dapat diselesaikan secara baik tanpa perlu menimbulkan lebih banyak spekulasi dan keraguan di kalangan orang ramai.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*